Phicomm Energy i600

Phicomm i600 Black 41%
Deze telefoon is niet op voorraad
Energy i600: Android 4.0, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Energy i600 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Phicomm, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Phicomm Energy i600:

Voor het voordeligste aanbod Phicomm Energy i600 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Phicomm telefoons waaronder de Energy i600.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Phicomm Energy i600 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Phicomm Energy i600 is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 147 gram. De Phicomm Energy i600 wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8225 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De Energy i600 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 128 x 68 x 10,2 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Iets te dik met 10.2 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Phicomm Energy i600 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Energy i600 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Phicomm Energy i600 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microsSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Energy i600 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Energy i600 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Phicomm Energy i600 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Phicomm Energy i600 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 217 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Phicomm Energy i600
Heb je een vraag over de Phicomm Energy i600 dan kun je deze hier stellen