Phicomm FWS710 Pro

PHICOMM FWS710 Pro Black 30%
Deze telefoon is niet op voorraad
FWS710 Pro: Android 4.0, 5 megapixels, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (252 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de FWS710 Pro een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Phicomm, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Phicomm FWS710 Pro:

Voor het voordeligste aanbod Phicomm FWS710 Pro GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Phicomm telefoons waaronder de FWS710 Pro.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Phicomm FWS710 Pro kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Phicomm FWS710 Pro is een Android 4.0.x (Ice Cream Sandwich)-smartphone met een gewicht van 130 gram. De Phicomm FWS710 Pro wordt aangedreven door een Qualcomm MSM7227A chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De FWS710 Pro beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 120 x 60 x 11,4 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Iets te dik met 11.4 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Phicomm FWS710 Pro ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de FWS710 Pro kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 300 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.0 Ice cream sandwich, aangekondigd op 19 oktober 2011 is een relatief nieuwe versie van het populaire Android OS. Het is volledig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gezichtsherkenning om te ontgrendelen, samengevoegde social networking contacten,offline e-mail zoeken. De (open source) broncode van Android 4.0.1 werd vrijgegeven op 14 november 2011. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Phicomm FWS710 Pro heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microsSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de FWS710 Pro is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De FWS710 Pro is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Phicomm FWS710 Pro beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Phicomm FWS710 Pro kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Phicomm FWS710 Pro
Heb je een vraag over de Phicomm FWS710 Pro dan kun je deze hier stellen