Pocketbook Surfpad II

POCKETBOOK 1,5 GHz Dual Core (Rockchip 3066) Android 4.1 Tablet-pc 47%
Deze tablet is niet op voorraad
Surfpad II: Android 4.1, 300 gram, dual-core, WiFi, GPS, 7 inch, superscherp HiDPI scherm

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Surfpad II een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Pocketbook, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Pocketbook Surfpad II:

Ook voor beste Pocketbook Surfpad II tablet informatie kun je hier terecht! De Surfpad II is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Pocketbook Surfpad II kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Pocketbook Surfpad II is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 300 gram. De Pocketbook Surfpad II wordt aangedreven door een Rockchip 3066 chip met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Surfpad II beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de tablet zijn 194 x 121,9 x 9,9 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Dual-core processor
  • GPS
  • WiFi

Minpunten

  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen
  • Whatsapp alleen via Chrome browser via Whatsapp Web
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Pocketbook Surfpad II ondersteunt alleen WiFi netwerken. Met de Surfpad II kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. Je kunt 6 uur continu video afspelen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Pocketbook Surfpad II heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Surfpad II is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Pocketbook Surfpad II beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 7 inch touchscreen. De Pocketbook Surfpad II kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1280 x 800 pixels. Met 215 pixels per inch is het HDPI/HiDPI (High density) scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Meer specificaties van de Pocketbook Surfpad II
Heb je een vraag over de Pocketbook Surfpad II dan kun je deze hier stellen