Prestigio MultiPhone 4044 Duo

Prestigio MultiPhone 4044 Duo 8595248116252 40%
Deze telefoon is niet op voorraad
MultiPhone 4044 Duo: Android 4.1, 8 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de MultiPhone 4044 Duo een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Prestigio, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Prestigio MultiPhone 4044 Duo:

Voor het voordeligste aanbod Prestigio MultiPhone 4044 Duo GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Prestigio telefoons waaronder de MultiPhone 4044 Duo.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Prestigio MultiPhone 4044 Duo kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Prestigio MultiPhone 4044 Duo is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 124 gram. De Prestigio MultiPhone 4044 Duo wordt aangedreven door een MediaTek MT6577T chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De MultiPhone 4044 Duo beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 125 x 64 x 10,4 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 150 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 10.4 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Prestigio MultiPhone 4044 Duo ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de MultiPhone 4044 Duo kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 270 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Prestigio MultiPhone 4044 Duo heeft deze geheugen specificaties: 512 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MultiPhone 4044 Duo is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De MultiPhone 4044 Duo is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Prestigio MultiPhone 4044 Duo beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Prestigio MultiPhone 4044 Duo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Prestigio MultiPhone 4044 Duo
Heb je een vraag over de Prestigio MultiPhone 4044 Duo dan kun je deze hier stellen