Prestigio MultiPhone 5450 DUO

Prestigio MultiPhone 5450 DUO 8595248118584 43%
Deze telefoon is niet op voorraad
MultiPhone 5450 DUO: Android 4.2, 5 megapixels, dual-core, 3G/HSDPA, WiFi, BT, GPS, 4.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de MultiPhone 5450 DUO een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Prestigio, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Prestigio MultiPhone 5450 DUO:

Voor het voordeligste aanbod Prestigio MultiPhone 5450 DUO GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Prestigio telefoons waaronder de MultiPhone 5450 DUO.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Prestigio MultiPhone 5450 DUO kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Prestigio MultiPhone 5450 DUO is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Prestigio MultiPhone 5450 DUO wordt aangedreven door een MediaTek MT6577T chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,2 GHz Dual-Core.

De MultiPhone 5450 DUO beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 134 x 67 x 10,3 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 270 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 10.3 millimeter
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Prestigio MultiPhone 5450 DUO ondersteunt 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de MultiPhone 5450 DUO kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 900 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Prestigio MultiPhone 5450 DUO heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de MultiPhone 5450 DUO is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De MultiPhone 5450 DUO is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Prestigio MultiPhone 5450 DUO beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Prestigio MultiPhone 5450 DUO kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 854 pixels. Met 218 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Prestigio MultiPhone 5450 DUO
Heb je een vraag over de Prestigio MultiPhone 5450 DUO dan kun je deze hier stellen