Primux Kappa 4.5 4GB

Primux Kappa 4.5 4GB 61%
Deze telefoon is niet op voorraad
Kappa 4.5 4GB: Android 4.4, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.5 inch, scherp XHDPI scherm (244 ppi)

De Kappa 4.5 4GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Primux in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Primux Kappa 4.5 4GB:

Voor het voordeligste aanbod Primux Kappa 4.5 4GB GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Primux telefoons waaronder de Kappa 4.5 4GB.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Primux Kappa 4.5 4GB kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Primux Kappa 4.5 4GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 145 gram. De Primux Kappa 4.5 4GB wordt aangedreven door een MediaTek MTK6582M chip van de alom geloofde fabrikant MediaTek met deze core verdeling 1,3 GHz Quad-Core.

De Kappa 4.5 4GB beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 136,5 x 65,1 x 8,8 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 200 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.8 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Dual SIM

Minpunten

  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Primux Kappa 4.5 4GB ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Kappa 4.5 4GB kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Primux Kappa 4.5 4GB heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Kappa 4.5 4GB is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Kappa 4.5 4GB is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Primux Kappa 4.5 4GB beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Primux Kappa 4.5 4GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 244 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Primux Kappa 4.5 4GB
Heb je een vraag over de Primux Kappa 4.5 4GB dan kun je deze hier stellen