Samsung 360 H1

Samsung H1 i8320 43%
360 H1: LiMo, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

De Samsung 360 H1 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung 360 H1:

Voor het voordeligste aanbod Samsung 360 H1 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de 360 H1.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung 360 H1 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung 360 H1 is een LiMo-smartphone met een gewicht van 134 gram.

De 360 H1 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 116 x 58 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • Candybar formaat
 • FM-radio (Ja, met RDS)
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung 360 H1 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de 360 H1 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

  Besturingssysteem

  LiMo OS is een op Linux gebaseerd besturingssysteem dat is ontwikkeld door diverse mobiele bedrijven. Dit besturingssysteem heeft enkele bijzondere eigenschappen, zoals Java-toepassingen en multi-tasking en een zeer aantrekkelijke 3D-gebruikersinterface.
  LiMo

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung 360 H1 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de 360 H1 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De 360 H1 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung 360 H1 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Samsung 360 H1 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Samsung 360 H1
  Heb je een vraag over de Samsung 360 H1 dan kun je deze hier stellen