Samsung Ativ S Neo

Samsung Ativ S Neo 64%
Ativ S Neo: Windows Phone 8.1, 8 megapixels, dual-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.8 inch, scherp XHDPI scherm (306 ppi)

De Ativ S Neo is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Ativ S Neo:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Ativ S Neo GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Ativ S Neo.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Ativ S Neo kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Ativ S Neo is een Windows Phone 8.1-smartphone met een gewicht van 135 gram. De Samsung Ativ S Neo wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8930 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,4 GHz Dual-Core.

De Ativ S Neo beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 137 x 71 x 9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 544 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Ativ S Neo ondersteunt diverse netwerken. Met de Ativ S Neo kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1000 minuten.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Ativ S Neo heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ativ S Neo is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Ativ S Neo is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Ativ S Neo beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Ativ S Neo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 306 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Ativ S Neo
Heb je een vraag over de Samsung Ativ S Neo dan kun je deze hier stellen