Samsung Ativ S Neo

Samsung Ativ S Neo 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
Ativ S Neo: Windows Phone 8.1, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, 4.8 inch, HD scherm (306 ppi)

De Samsung Ativ S Neo is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Ativ S Neo:

Wil je meer weten over de Samsung Ativ S Neo? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Ativ S Neo is een Windows Phone 8.1-smartphone met een gewicht van 135 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8930 chip met een 1,4 GHz Dual-Core processor.

De Ativ S Neo beschikt over een 8 megapixel camera. De selfiecamera van 1,9 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 544 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9 millimeter
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows Phone 8.1
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen ondersteuning voor LTE/4G (vanwege de frequentie)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Ativ S Neo ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Ativ S Neo heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Ativ S Neo is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Ativ S Neo kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 306 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 8.1 is het nieuwste update van Windows phone 8 mobiele platform van Microsoft. Er zijn al lovende woorden geschreven over de afgelopen maanden. De kern van Windows Phone 8 is gebaseerd op de stabiele vorige versies. Het betekent dat deze Windows Phone een goede basis heeft mbt gemeenschappelijke netwerken, beveiliging, media, web browser-technologie en een gemeenschappelijk bestandssysteem. Dat vertaalt zich in betere prestaties, meer functies en nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars en hardware fabrikanten om sneller te innoveren.
Windows Phone 8.1

Meer specificaties van de Samsung Ativ S Neo
Heb je een vraag over de Samsung Ativ S Neo dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel