Samsung B7350 Omnia Pro 4

Samsung B7350 36%
B7350 Omnia Pro 4: Windows Mobile 6.5, 3.2 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.6 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung B7350 Omnia Pro 4 een goed toestel voor jou. De Samsung B7350 Omnia Pro 4 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Samsung B7350 Omnia Pro 4 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung B7350 Omnia Pro 4:

Voor het voordeligste aanbod Samsung B7350 Omnia Pro 4 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de B7350 Omnia Pro 4.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung B7350 Omnia Pro 4 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung B7350 Omnia Pro 4 is een Microsoft Windows Mobile 6.5 Professional-smartphone met een gewicht van 122 gram.

De B7350 Omnia Pro 4 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 118 x 60 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung B7350 Omnia Pro 4 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de B7350 Omnia Pro 4 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 560 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.5 is de laatste versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile tot 6.5 overgegaan op versie 7.
In Windows Mobile 6.5 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.5

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung B7350 Omnia Pro 4 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de B7350 Omnia Pro 4 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De B7350 Omnia Pro 4 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung B7350 Omnia Pro 4 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Samsung B7350 Omnia Pro 4 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 174 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung B7350 Omnia Pro 4
Heb je een vraag over de Samsung B7350 Omnia Pro 4 dan kun je deze hier stellen