Samsung Diva Folder S5150

Samsung Diva Folder S5150 Silver 7%
Diva Folder S5150: 3.2 megapixels, klaptoestel, FM-radio, BT, 2.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Diva Folder S5150 een goed toestel voor jou. De Samsung Diva Folder S5150 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Diva Folder S5150:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Diva Folder S5150 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Diva Folder S5150.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Diva Folder S5150 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Diva Folder S5150 is een clamshell telefoon met een gewicht van 83 gram.

De Diva Folder S5150 beschikt over een 3,2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 94 x 47 x 17 millimeter.

De standbytijd bedraagt naar schatting 470 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 3,2 megapixel camera
  • Licht toestel
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Diva Folder S5150 ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Diva Folder S5150 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 420 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Diva Folder S5150 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Diva Folder S5150 is geen probleem.

Multimedia

De Diva Folder S5150 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Diva Folder S5150 beschikt over een ingebouwde 3,2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,2 inch touchscreen. De Samsung Diva Folder S5150 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 182 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Diva Folder S5150
Heb je een vraag over de Samsung Diva Folder S5150 dan kun je deze hier stellen