Samsung E1180

Samsung E1180 Chic White 2%
Deze telefoon is niet op voorraad
E1180: Candybar formaat, 1.52 inch

De Samsung E1180 hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung E1180:

Voor het voordeligste aanbod Samsung E1180 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de E1180.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung E1180 kunt overzien.

Stijlvolle verschijning. De Samsung E1180 is gemaakt voor iedereen die op zoek is naar de perfecte combinatie van eenvoud en stijl.. - De slanke metallic body geeft de E1180 een geraffineerde uitstraling.. - Het ergonomische bar design biedt een perfecte grip.. - De met chrome afgezette navigatietoets en grote toetsen maken de E1180 zeer gebruiksvriendelijk.. Veiligheid staat voorop. Wil je veilig over straat? De Samsung E1180 is je persoonlijke bodyguard!. - Met de verschillende SOS-functies zoals Fake call en SOS-berichten kun je ontsnappen uit oncomfortabele en mogelijk gevaarlijke situaties.. - Ben je je telefoon verloren of is hij gestolen? Met de functie Mobile Tracker wordt het terugvinden van je telefoon een stuk eenvoudiger.. Langer genieten. Bel en sms je veel? De Samsung E1180 laat je niet in de steek.. - Voer urenlange gesprekken dankzij de 1000mAh batterij.. - Sla tot wel 500 contacten op in je telefoonboek en bewaar je leuke, grappige of dierbare smsjes (max 300).. - Stel je favoriete MP3-hit in als beltoon.. - De Call manager zorgt ervoor dat je rekeningen niet uit de hand lopen.

Apparaat & afmetingen

De Samsung E1180 is een candybar telefoon met een gewicht van 68 gram.

De afmetingen van de telefoon zijn 107 x 44 x 14 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 620 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen FM-radio
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung E1180 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de E1180 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Met de Samsung E1180 kun je SMS'jes ontvangen en versturen, er is geen ondersteuning voor MMS, ofwel multimedia berichten. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 660 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Multimedia

We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevonden.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,52 inch touchscreen. De Samsung E1180 kan tot 65.000 kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 128 pixels. Dit LDPI (Low density) scherm heeft een scherpte van 119 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung E1180
Heb je een vraag over de Samsung E1180 dan kun je deze hier stellen