Samsung E2121

Samsung E2121 Black 4%
Deze telefoon is niet op voorraad
E2121: Candybar formaat, FM-radio, BT, 1.5 inch

De Samsung E2121 hebben we nog niet goed bekeken. Daarom kan het zijn dat de score nog niet representatief is.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung E2121:

Voor het voordeligste aanbod Samsung E2121 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de E2121.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung E2121 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung E2121 is een candybar telefoon met een gewicht van 83 gram.

De E2121 beschikt over een 0,3 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 105 x 45 x 15 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 909 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • Candybar formaat
  • FM-radio
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung E2121 ondersteunt 900, 1800 Mhz netwerken. Met de E2121 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 638 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung E2121 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 2 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de E2121 is geen probleem.

Multimedia

De E2121 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung E2121 beschikt over een ingebouwde 0,3 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 1,5 inch touchscreen. De Samsung E2121 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 128 x 128 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 121 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung E2121
Heb je een vraag over de Samsung E2121 dan kun je deze hier stellen