Samsung Focus SGH-I917

Samsung I917 FOCUS 48%
Deze telefoon is niet op voorraad
Focus SGH-I917: Windows Phone 7.5, 4.9 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Focus SGH-I917 een goed toestel voor jou. De Samsung Focus SGH-I917 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Focus SGH-I917:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Focus SGH-I917 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Focus SGH-I917.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Focus SGH-I917 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Focus SGH-I917 is een Windows Phone 7.5-smartphone met een gewicht van 115 gram. De Samsung Focus SGH-I917 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon S1 QSD8250 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1 GHz Single-Core.

De Focus SGH-I917 beschikt over een 4,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124 x 61 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 250 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 4,9 megapixel camera
 • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7.5
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Focus SGH-I917 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Focus SGH-I917 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 250 minuten.

  Besturingssysteem

  Windows Phone 7.5 (Mango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Mango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
  Windows Phone 7.5

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Focus SGH-I917 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 8GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Focus SGH-I917 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Focus SGH-I917 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Focus SGH-I917 beschikt over een ingebouwde 4,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Samsung Focus SGH-I917
  Heb je een vraag over de Samsung Focus SGH-I917 dan kun je deze hier stellen