Samsung Galaxy A3 Duos A300H

Samsung Galaxy A3 Duos LTE/4G A300F Black 51%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy A3 Duos A300H: Android 4.4, 8 megapixel camera, quad-core, erg dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (244 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy A3 Duos A300H een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy A3 Duos A300H:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy A3 Duos A300H? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy A3 Duos A300H is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 112 gram. Met een dikte van 6.9 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy A3 Duos A300H beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.9 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy A3 Duos A300H ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy A3 Duos A300H heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy A3 Duos A300H is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Samsung Galaxy A3 Duos A300H kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 244 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy A3 Duos A300H
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy A3 Duos A300H dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel