Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE

Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE-A 61%
Galaxy A5 SM-A500FD LTE: Android 4.4, 12.8 megapixel camera, quad-core, erg dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.0 inch, HD scherm (293 ppi)

De Galaxy A5 SM-A500FD LTE is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 126 gram. Met een dikte van 6.7 millimeter is het toestel erg dun, er zijn niet veel toestellen dunner dan deze. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy A5 SM-A500FD LTE beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 450 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Erg dun met 6.7 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2330 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy A5 SM-A500FD LTE is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 293 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy A5 SM-A500FD LTE dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel