Samsung Galaxy A8 Duos

Samsung Samsung SM-A8000 GALAXY A8 Dual SIM Unlocked LTE 16GB Smart Phone - Gold 16GB 67%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy A8 Duos: Android 5.1, 15.9 megapixel camera, octa-core, slechts 5.9 millimeter dik, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 2GB RAM, Dual SIM, 5.7 inch, HD scherm (386 ppi)

De Galaxy A8 Duos is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy A8 Duos:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy A8 Duos? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy A8 Duos is een Android 5.1 (Lollipop)-smartphone met een gewicht van 140 gram. Met een dikte van 5.9 millimeter is het toestel extreem dun . Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 615 MSM8939 chip met deze core verdeling 1,7 GHz Quad-Core + 1,0 GHz Quad-Core.

De Galaxy A8 Duos beschikt over een 15,9 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 5 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 700 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 15,9 megapixel camera en tweede 5 megapixel camera voor videobellen
 • Octa-core processor
 • Super dun met 5.9 millimeter
 • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Met een 3050 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy A8 Duos ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy A8 Duos heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy A8 Duos is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy A8 Duos kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1920 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 386 pixels per inch is dit HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

  Besturingssysteem

  Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
  Android 5.1

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy A8 Duos
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy A8 Duos dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel