Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275

Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 Black 62%
Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275: Android 4.2, 5 megapixels, dual-core, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Samsung De Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 scoort 3.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 kunt overzien.

De Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 is alleen los te koop.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 119 gram.

De Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 121 x 63 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • WiFi

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB, 8GB Opslag werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 dan kun je deze hier stellen


  Samsung Galaxy Ace 3 LTE GT-S7275 los toestel kopen