Samsung Galaxy Beam i8530

Galaxy am 49%
Galaxy Beam i8530: Android 2.3, Mini-Projector, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Samsung Galaxy Beam i8530 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Beam i8530:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Beam i8530 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Beam i8530.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Beam i8530 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Beam i8530 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 145 gram. De Samsung Galaxy Beam i8530 wordt aangedreven door een NovaThor U8500 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Galaxy Beam i8530 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124 x 64 x 13 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 760 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 1,3 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 13 millimeter
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Beam i8530 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Beam i8530 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 580 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Beam i8530 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 768 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Beam i8530 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Beam i8530 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Beam i8530 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Beam i8530 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Beam i8530
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Beam i8530 dan kun je deze hier stellen