Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB

Samsung Galaxy Book 10.6 Wi-Fi SM-W620 64GB W10 78%
Deze tablet is niet op voorraad
Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB: Windows 10, 650 gram, 5 megapixel camera, dual-core 64-bit, 4GB RAM, WiFi, 10.6 inch, MHD scherm

De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze mobiele telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze mobiele telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Totaal:
Gewicht:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Continu video spelen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB:

Ook voor beste Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB tablet informatie kun je hier terecht! De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB is mogelijk uitverkocht of in bestelling bij de leverancier.

We alle belangrijke specificaties voor je gevonden zodat je gemakkelijk een overzicht krijgt van de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB kunt overzien.

De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB is een tablet, speciaal gemaakt om apps mee te draaien en te surfen op het internet. De tablet heeft een gewicht van 650 gram. Deze Samsung wordt aangedreven door een Intel Core m3 7th Gen m3-7Y30 64-bit chip met een 3,1 GHz Dual-Core processor. Deze chipset heeft de beschikking over een dual-core processor waarbij het werkgeheugen 4096 MB bedraagt.

De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB beschikt over een 5 megapixel camera. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • Snelle 64-bit dual-core processor
  • GPS
  • Een van de nieuwste besturingssystemen: Windows 10 Pro
  • Erg veel werkgeheugen (4GB)
  • Met een 4000 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
  • WiFi

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Geen 3G ondersteuning, alleen WiFi
  • Je kunt er niet mee bellen, whatsappen of SMS'en
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB ondersteunt alleen WiFi frequenties waarmee je gebruik kunt maken van van het snelle 4G netwerk. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je ook verbinding maken via WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB heeft 4096 MB werkgeheugen (4 GB). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten is geen probleem.

Met een opslag van 64 GB kun je wel even vooruit. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de tablet even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox. Zoals met alle moderne smartphones zijn er legio mogelijkheden voor het installeren van je favoriete multimedia apps zoals Netflix, Facebook of Spotify. Zo kun je onderweg onbezorgd luisteren naar je favoriete muziek of kijken naar een leuke film.

Scherm & bediening

De bediening van de tablet vindt plaats via het 10,6 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1080 x 1980 pixels. Met 208 pixels per inch is het Medium High density scherm super scherp en natuurgetrouw. Hier worden je ogen niet moe van!

Besturingssysteem

Windows 10 is het nieuwste platform van Microsoft. Met Windows 10 moet het nog makkelijker zijn om de telefoon te koppelen met de computer. Windows 10 is een compleet nieuw gebouwde versie en zal nog intuitiever werken dan versie 8.
Windows 10

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Book 10.6 Wifi 64GB dan kun je deze hier stellen