Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC

Samsung S6810P Galaxy Fame Metallic Blue 39%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Fame GT-S6810P NFC: Android 4.1, 5 megapixel camera, 3G/HSUPA, 3.5 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Fame GT-S6810P NFC een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Samsung De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC scoort 3.9 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 121 gram. Met een dikte van 12 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen.

De Galaxy Fame GT-S6810P NFC beschikt over een 5 megapixel camera. De selfiecamera van 0,3 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1300 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Fame GT-S6810P NFC is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Fame GT-S6810P NFC dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel