Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100

Samsung SM-G7100 Galaxy Grand 2 Black 53%
Galaxy Grand 2 SM-G7100: Android 4.3, 8 megapixels, quad-core, dun, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.3 inch, scherp XHDPI scherm (277 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Grand 2 SM-G7100 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Grand 2 SM-G7100.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 is een Android 4.3 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 163 gram.

De Galaxy Grand 2 SM-G7100 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 146,8 x 75,3 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 400 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio
  • WiFi

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Grand 2 SM-G7100 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
Android 4.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1536 MB werkgeheugen (1.5 GB). . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Grand 2 SM-G7100 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Grand 2 SM-G7100 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 277 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Grand 2 SM-G7100 dan kun je deze hier stellen