Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G

Samsung Galaxy Note 3 Neo 60%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Note 3 Neo 3G: Android 4.3, 8 megapixel camera, hexa-core, dun, 3G/HSPA+, 2GB RAM, 5.55 inch, HD scherm (265 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Note 3 Neo 3G een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G is een Android 4.3 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 155 gram. Met een dikte van 9 millimeter is het toestel niet te dik. De Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G wordt aangedreven door een Samsung Exynos 5 Hexa 5260 chip met deze core verdeling 1,7 GHz Dual-Core + 1,3 Ghz Quad-Core.

De Galaxy Note 3 Neo 3G beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 700 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
 • Hexa-core processor
 • Niet te dik met 9 millimeter
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • Met een 3100 mAh accu zit je niet snel zonder stroom

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Note 3 Neo 3G is geen probleem.

  Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,55 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 265 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Besturingssysteem

  Android 4.3 Jelly Bean, aangekondigd eind augustus 2013 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld. Vooral de mogelijkheid om meerdere gebruikers op gebruikersniveau in te stellen is een grote update. Daarnaast is er ondersteuning voor Bluetooth smart technology om een betere connectie te geven met fitness apparaten en Open GL ES 3.0 (grafische verbeteringen).
  Ook zijn er meer DRM API's toegevoegd die het mogelijk maken om content in hogere resolutie te streamen van oa Netfilx.
  Android 4.3

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note 3 Neo 3G dan kun je deze hier stellen
  Meer informatie over dit toestel