Samsung Galaxy Note 4G LTE

Samsung Galaxy Note 4G LTE Blue 55%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Note 4G LTE: Android 2.3, 8 megapixels, dual-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 5.3 inch, scherp XHDPI scherm (285 ppi)

De Samsung Galaxy Note 4G LTE is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 4G LTE:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Note 4G LTE GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Note 4G LTE.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Note 4G LTE kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Note 4G LTE is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 178 gram. De Samsung Galaxy Note 4G LTE wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8660 Snapdragon chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,5 GHz Dual-Core.

De Galaxy Note 4G LTE beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 146,8 x 83 x 9,7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 570 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.7 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Note 4G LTE ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Note 4G LTE kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 780 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Note 4G LTE heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Note 4G LTE is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Note 4G LTE is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Note 4G LTE beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Note 4G LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 285 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note 4G LTE
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note 4G LTE dan kun je deze hier stellen