Samsung Galaxy Note 4G LTE

Samsung Galaxy Note 4G LTE Blue 45%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Note 4G LTE: Android 2.3, 8 megapixel camera, dual-core, dun, HSPA+/4G, VoLTE, 1GB RAM, 5.3 inch, XHDPI scherm (285 ppi)

De Samsung Galaxy Note 4G LTE is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Note 4G LTE:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Note 4G LTE? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Note 4G LTE is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 178 gram. Met een dikte van 9.7 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm MSM8660 Snapdragon chip met een 1,5 GHz Dual-Core processor.

De Galaxy Note 4G LTE beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 570 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 9.7 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Voice over LTE (VoLTE) en/of Voice over WiFi (VoWiFi) ondersteuning (afhankelijk van de provider)

Minpunten

  • Met een 2500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Note 4G LTE ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Note 4G LTE heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Note 4G LTE is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Note 4G LTE kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 1280 pixels. Met 285 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Note 4G LTE
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Note 4G LTE dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel