Samsung Galaxy Pocket 2 G110

Samsung G110H Pocket2 Black AH 40%
Galaxy Pocket 2 G110: Android 4.4, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Pocket 2 G110 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Pocket 2 G110:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Pocket 2 G110 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Pocket 2 G110.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Pocket 2 G110 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Pocket 2 G110 is een Android 4.4 (KitKat)-smartphone met een gewicht van 107 gram.

De Galaxy Pocket 2 G110 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 109,9 x 60,8 x 11,7 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 220 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
  • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
  • Iets te dik met 11.7 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Pocket 2 G110 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Galaxy Pocket 2 G110 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 382 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Pocket 2 G110 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Pocket 2 G110 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Pocket 2 G110 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Pocket 2 G110 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Pocket 2 G110 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 125 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Pocket 2 G110
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Pocket 2 G110 dan kun je deze hier stellen