Samsung Galaxy Pocket S5300

Samsung Galaxy Pocket Plus 8806085608627 32%
Galaxy Pocket S5300: Android 2.3, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 2.8 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Galaxy Pocket S5300 een goed toestel voor jou. De Samsung Galaxy Pocket S5300 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.
Samsung De Samsung Galaxy Pocket S5300 scoort 4.4 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Pocket S5300:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Pocket S5300 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Pocket S5300.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Pocket S5300 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Pocket S5300 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 97 gram.

De Galaxy Pocket S5300 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 104 x 58 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 520 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Licht toestel
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 12 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Pocket S5300 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900, 2100 Mhz netwerken. Met de Galaxy Pocket S5300 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 482 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Pocket S5300 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 256 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Pocket S5300 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Pocket S5300 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Pocket S5300 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Pocket S5300 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 143 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Pocket S5300
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Pocket S5300 dan kun je deze hier stellen