Samsung Galaxy Premier

Galaxy Premier White 29%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Premier: Android 4.1, 8.1 megapixel camera, dual-core, dun, 3G/HSDPA, 4.65 inch, HD scherm (316 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Premier een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Premier:

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Galaxy Premier je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Premier is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 8.8 millimeter is het toestel niet te dik.

De Galaxy Premier beschikt over een 8,1 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen. Let er wel op dat dit toestel geen uitbreidbaar geheugen heeft en dat je regelmatig de foto's verplaatst naar de computer of de cloud om voldoende ruimte te hebben.

De standbytijd bedraagt naar schatting 290 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8,1 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Dual-core processor
  • Niet te dik met 8.8 millimeter
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1750 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen uitbreidbaar geheugen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Premier ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Premier is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,65 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Premier kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 316 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Premier
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Premier dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel