Samsung Galaxy Prevail SPH-M820

Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 9%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Prevail SPH-M820: Android 2.2, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 een goed toestel voor jou. De Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Prevail SPH-M820:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Prevail SPH-M820.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 is een Android 2.2 (Froyo)-smartphone met een gewicht van 108 gram.

De Galaxy Prevail SPH-M820 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 113 x 57 x 12 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 216 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • FM-radio
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Iets te dik met 12 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning (alleen WiFi)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 ondersteunt 850, 1900, 2000 Mhz netwerken. Met de Galaxy Prevail SPH-M820 kun je geen verbinding maken met het internet via het mobiele netwerk. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 390 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Prevail SPH-M820 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Prevail SPH-M820 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 180 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Prevail SPH-M820
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Prevail SPH-M820 dan kun je deze hier stellen