Samsung Galaxy S Captivate i897

Samsung Captivate i897 32%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy S Captivate i897: Android 2.1, 5 megapixel camera, 3G/HSUPA, 4 inch

De Samsung Galaxy S Captivate i897 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S Captivate i897:

De Samsung Galaxy S Captivate i897 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy S Captivate i897 is een Android 2.1 (Eclair)-smartphone met een gewicht van 128 gram. Met een dikte van 10 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. De Samsung Galaxy S Captivate i897 wordt aangedreven door een Samsung-Intrinsity S5PC110 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De Galaxy S Captivate i897 beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 713 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Oud besturingssysteem: Android 2.1 (Eclair)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy S Captivate i897 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy S Captivate i897 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S Captivate i897 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S Captivate i897 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem


Android 2.1 (Eclair). Een oude versie van android, wel heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden. Alleen is deze versie langzamer dan de opvolgers.
Android 2.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy S Captivate i897
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S Captivate i897 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel