Samsung Galaxy S Plus i9001

Samsung i9001 Galaxy S Plus metallic-gray  metallic black + Galaxy Tab 7.0 Plus N (UMTS) 24%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy S Plus i9001: Android 2.3, 5 megapixel camera, 3G/HSPA+, Candybar formaat, WiFi, 4 inch

De Samsung Galaxy S Plus i9001 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S Plus i9001:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy S Plus i9001? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy S Plus i9001 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 119 gram.

De Galaxy S Plus i9001 beschikt over een 5 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 625 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy S Plus i9001 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy S Plus i9001 . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S Plus i9001 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S Plus i9001 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Meer specificaties van de Samsung Galaxy S Plus i9001
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S Plus i9001 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel