Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII

Samsung Galaxy S3 mini - 8GB 45%
Galaxy S3 Mini i8190 SIII: Android 4.1, 5 megapixels, dual-core, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4 inch

Wil jij niet teveel uitgeven aan een mobiele telefoon en heb jij niet allerlei toeters en bellen nodig? Dan is de Galaxy S3 Mini i8190 SIII perfect voor jou.
Voor minder dan 100 euro heb jij deze Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII in huis.
Samsung De Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII scoort 3.4 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy S3 Mini i8190 SIII.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII kunt overzien.

De Galaxy S3 in miniatuur

De Samsung Galaxy S3 heeft een kleintje gekregen: de Galaxy S3 Mini. De Mini is de compacte versie van zijn populaire voorganger de Galaxy S3. Het design is geïnspireerd door de natuur en ligt door de ergonomische ronde vormen prettig in de hand. Door de compacte afmetingen (121,55 x 63 x 9,85 mm) past de Galaxy S3 Mini gemakkelijk in uw broekzak of tas.

Maak gebruik van de vele Jelly Bean voordelen

De Samsung Galaxy S3 Mini is uitgerust met de nieuwste versie van het Android besturingssysteem, Android 4.1 Jelly Bean. Multitasken verloopt zonder haperingen. U kunt dus diverse apps tegelijkertijd openen. Maak ook gebruik van alle Google tools, met bijvoorbeeld de nieuwe tool Google Now. U bent al op de hoogte van alle informatie voordat u er zelf om hoeft te vragen. Met Jelly Bean op uw Galaxy S3 Mini maakt u gebruik van een verhoogde snelheid met 30 - 40%.

Direct Call

Via de handige Direct Ca…

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone De Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII wordt aangedreven door een ST-Ericsson U8420 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Dual-Core.

De Galaxy S3 Mini i8190 SIII beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 122 x 63 x 10 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 640 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy S3 Mini i8190 SIII kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 600 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.1

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII heeft deze geheugen specificaties: 1024 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S3 Mini i8190 SIII is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy S3 Mini i8190 SIII is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S3 Mini i8190 SIII dan kun je deze hier stellen