Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB

Samsung Samsung Galaxy S4 I9507 Dual LTE Android 4.2 Quad-core Phone w/ 5 65%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy S4 4G Duos 16GB: Android 4.2, 13.2 megapixel camera, quad-core, dun, 3G/HSPA+, VoLTE, 2GB RAM, 5.0 inch, Full HD scherm (440 ppi)

De Galaxy S4 4G Duos 16GB is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB:

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 7.9 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Samsung wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 600 APQ8064AB chip met een 1,9 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy S4 4G Duos 16GB beschikt over een 13,2 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 2,1 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 320 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 13,2 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.9 millimeter
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Voice over LTE (VoLTE) en/of Voice over WiFi (VoWiFi) ondersteuning (afhankelijk van de provider)

Minpunten

  • Met een 2600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S4 4G Duos 16GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 16GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het grote 5,0 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Er wordt beweerd dat het menselijk oog op 30 cm maximaal 477 pixels per inch kan onderscheiden. Met 440 pixels per inch is dit Full HD scherm super scherp en natuurgetrouw, ook van dichtbij. Hier worden je ogen niet moe van en je kunt de hoogste resolutie beelden makkelijk volgen.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S4 4G Duos 16GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel