Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos

Samsung Galaxy S4 Mini Duos i9192 Black 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos: Android 4.2, 8 megapixels, dual-core, dun, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.3 inch, scherp XHDPI scherm (256 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!
Samsung De Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos scoort 3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos kunt overzien.

De Samsung Galaxy S4 Mini heeft een dual core 1,7 GHz processor, draait op Android 4.2 en heeft het typische Samsung Galaxy S4 design.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 107 gram. De Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,728 GHz Dual-Core.

De Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124,6 x 61,3 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 8.9 millimeter
 • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Dual SIM
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 720 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos heeft deze geheugen specificaties: 1536 MB werkgeheugen,. Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S4 Mini GT-i9192 Duos dan kun je deze hier stellen