Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i

Samsung Galaxy S4 mini GT-I9195I 8 GB Black 68%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy S4 Mini VE i9195i: Android 4.2, 8 megapixels, dual-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.3 inch, scherp XHDPI scherm (256 ppi)

De Galaxy S4 Mini VE i9195i is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy S4 Mini VE i9195i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i is een touchscreen telefoon met een gewicht van 107 gram. De Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,728 GHz Dual-Core.

De Galaxy S4 Mini VE i9195i beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124,6 x 61,3 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Dual-core processor
 • Niet te dik met 8.9 millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Galaxy S4 Mini VE i9195i kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 720 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1536 MB werkgeheugen (1.5 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy S4 Mini VE i9195i is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy S4 Mini VE i9195i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,3 inch touchscreen. De Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 256 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy S4 Mini VE i9195i dan kun je deze hier stellen