Samsung Galaxy Star Pro S7260

Samsung Galaxy Star Pro S7260 White 36%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Star Pro S7260: Android 4.1, quad-core, 2G, 4 inch

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Star Pro S7260 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Star Pro S7260:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Star Pro S7260? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Star Pro S7260 is een Android 4.1 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 121 gram. Met een dikte van 10.6 voelt dit toestel wat dik aan met deze afmetingen. Deze Samsung wordt aangedreven door een Cortex A5 chip met een 1 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy Star Pro S7260 beschikt over een 1,9 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Quad-core processor
  • Alleen internet via GPRS (Geen 3G)

Minpunten

  • Met een 1500 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Geen ondersteuning voor 3G
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 10.6 millimeter
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Star Pro S7260 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Star Pro S7260 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Star Pro S7260 heeft 512 MB werkgeheugen. Uitbreidbaar geheugen: Ja, MicroSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Star Pro S7260 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Star Pro S7260 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Besturingssysteem

Android 4.1 Jelly Bean, aangekondigd in september 2012 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture mode, Android beam (bestandsuitwisseling) en de belangrijkse functie Google Now. Met Google Now weet je hoe laat de trein vertrekt als je op het perron staat of hoeveel verkeer er op de weg is voordat je vertrekt naar je werk. Waarschijnlijk wordt deze versie geleverd met toestellen die uitkomen in oktober. (het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.1

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Star Pro S7260
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Star Pro S7260 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel