Samsung Galaxy W i8150

Samsung Galaxy W i8150 Black 39%
Galaxy W i8150: Android 2.3, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSPA+(3.75G), Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.7 inch, scherp XHDPI scherm (252 ppi)

De Samsung Galaxy W i8150 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy W i8150:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy W i8150 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy W i8150.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy W i8150 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy W i8150 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 110 gram.

De Galaxy W i8150 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 115 x 60 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (ja met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy W i8150 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy W i8150 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy W i8150 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: MicroSD-kaart tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy W i8150 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy W i8150 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy W i8150 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy W i8150 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy W i8150
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy W i8150 dan kun je deze hier stellen