Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812

Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 59%
Galaxy Win Pro SM-G3812 : Android 4.2, 8 megapixels, quad-core, dun, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, Dual SIM, BT, GPS, 4.7 inch, scherp XHDPI scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Win Pro SM-G3812 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 :

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Win Pro SM-G3812 .

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 139 gram. De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8225Q chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Galaxy Win Pro SM-G3812 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 132,7 x 66,5 x 9,7 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 9.7 millimeter
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • FM-radio (Stereo met RDS)
 • WiFi
 • Dual SIM

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Galaxy Win Pro SM-G3812 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
  Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 400 minuten.

  Besturingssysteem

  Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
  Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
  Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
  Android 4.2

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Win Pro SM-G3812 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy Win Pro SM-G3812 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 960 pixels. Met 245 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 dan kun je deze hier stellen