Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812

Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 50%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Win Pro SM-G3812 : Android 4.2, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA, 1GB RAM, Dual SIM, 4.7 inch, XHDPI scherm (245 ppi)

Wil je een leuk Android 4 toestel, dan is de Galaxy Win Pro SM-G3812 een goede keus! De duurdere toestellen zijn vaak wat sneller of hebben een betere camera of een groter scherm, maar dat hoeft niet. Kies je voor deze Samsung, dan kies je voor een mooi toestel met alle mogelijkheden van Android, zoals whatsapp, facebook, twitter en nog 500.000 leuke apps!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 :

Wij hebben alle specificaties van de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 is een Android 4.2 (Jelly Bean)-smartphone met een gewicht van 139 gram. Met een dikte van 9.7 millimeter is het toestel niet te dik. De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 200 MSM8225Q chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy Win Pro SM-G3812 beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 9.7 millimeter
  • HSDPA voor snel internet (Geen 3G)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2100 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Win Pro SM-G3812 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 960 pixels. Met 245 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.2 Jelly Bean, aangekondigd eind oktober 2012 is een oudere versie van het populaire Android OS. Het is gebaseerd op de vorige versie, maar dan doorontwikkeld.
Toegevoegde nieuwe functies zijn gesture typing, meerdere accounts mogelijk (handig voor tablets), photo sphere (waarmee je fotos aan elkaar kunt plakken), photo beam, resizing widgets (nooit meer een te grote widget zodat het niet past).
Daarnaast is het mogelijk om met een Wireless Display Adapter het beeld van je telefoon of tablet direct op de televisie te laten zien.(het kan zijn dat een of meerdere vermelde functies niet op het toestel zitten)
Android 4.2

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Win Pro SM-G3812 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel