Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F

Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F 53%
Galaxy Xcover 3 SM-G388F: Android 4.4, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 8 megapixel camera, quad-core, dun, HSPA+/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, 4.8 inch

De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.
Samsung De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F scoort 3.9 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F:

Wil je meer weten over de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F is een touchscreen telefoon met een gewicht van 149 gram. Met een dikte van 8.9 millimeter is het toestel niet te dik. De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F wordt aangedreven door een Marvell ARMADA PXA1908 64-bit chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De Galaxy Xcover 3 SM-G388F beschikt over een 8 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 800 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Met een 2600 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: miroSD to 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Xcover 3 SM-G388F is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 194 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel


Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F los toestel kopen