Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F

Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F 64%
Galaxy Xcover 3 SM-G388F: Android 4.4, IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, 8 megapixels, quad-core 64-bit, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.8 inch

De Galaxy Xcover 3 SM-G388F is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!
Samsung De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F scoort 3.9 uit 5 gebaseerd op 3 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Xcover 3 SM-G388F.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F is een touchscreen telefoon met een gewicht van 149 gram. De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F wordt aangedreven door een Marvell ARMADA PXA1908 64-bit chip met deze core verdeling 1,2 GHz Quad-Core.

De Galaxy Xcover 3 SM-G388F beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 139 x 69 x 8,9 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 8 megapixel camera en tweede 1,9 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.9 millimeter
  • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • FM-radio
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Xcover 3 SM-G388F kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1000 minuten.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). . Uitbreidbaar geheugen: miroSD to 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Xcover 3 SM-G388F is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Xcover 3 SM-G388F is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 1,9 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 194 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F dan kun je deze hier stellen


Samsung Galaxy Xcover 3 SM-G388F los toestel kopen