Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005

Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 76%
Deze telefoon is niet op voorraad
Galaxy Z LTE-A SM-Z9005: Tizen 2, 8 megapixels, quad-core, dun, HSPA+(3.75G)/LTE(4G) 150 Mbps, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 4.8 inch, scherp XHDPI scherm (305 ppi)

De Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 is een mobiele telefoon aan de bovenkant van de middenklasse. De toptoestellen zijn iets duurder, maar op deze telefoons zitten ook tal van functionaliteiten. Vaak is het toestel al wat langer op de markt, wat ook effect heeft op de score.
Toch kun je met deze telefoon aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Samsung in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Z LTE-A SM-Z9005.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 is een Tizen 2.2.1-smartphone met een gewicht van 136 gram. De Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974AA v2 chip van de alom geloofde fabrikant Qualcomm met deze core verdeling 2,265 GHz Quad-Core.

De Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 beschikt over een 8 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 138,2 x 69,8 x 8,5 millimeter. Hiermee is het toestel niet te dik.

De standbytijd bedraagt naar schatting 900 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 8 megapixel camera en tweede 2,1 megapixel camera voor videobellen
 • Quad-core processor
 • Niet te dik met 8.5 millimeter
 • 3G, HSPA+, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • FM-radio
 • WiFi
 • Goede batterijduur

Minpunten

  Bekijk alle specificaties

  Bel- & datafuncties

  De Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 kun je razendsnel mobiel internetten dankzij de 4G ondersteuning. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1000 minuten.

  Besturingssysteem

  Tizen 2 is een nieuw besturingssysteem waarin al vele jaren onwikkeling zit.
  De nieuwe functies in versie 2.0 zijn onder andere een verbeterde web framework dat betere HTML5/W3C API-ondersteuning biedt, een multi-proces Webkit2-gebaseerde Web Runtime, geavanceerde HTML5 functies, nieuwe API's voor batterijstatus, schermstand, bestandsoverdracht, meldingen en vermogensregeling. De ondersteuning voor OpenGL ES is ook verbeterd.

  Geheugen en aansluitmogelijkheden

  De Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 2048 MB werkgeheugen (2 GB). . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

  Multimedia

  De Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 beschikt over een ingebouwde 8 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 2,1 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

  Scherm & bediening

  De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,8 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 305 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

  Meer specificaties van de Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005
  Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Z LTE-A SM-Z9005 dan kun je deze hier stellen