Samsung Giorgio Armani B7620

Samsung Giorgio Armani B7620 28%
Deze telefoon is niet op voorraad
Giorgio Armani B7620: Windows Mobile 6.1, 5 megapixels, QWERTY, 3G/HSDPA, slider, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch, scherp XHDPI scherm (267 ppi)

De Samsung Giorgio Armani B7620 is een toestel met QWERTY-toetsenbord. De Samsung Giorgio Armani B7620 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Giorgio Armani B7620:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Giorgio Armani B7620 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Giorgio Armani B7620.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Giorgio Armani B7620 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Giorgio Armani B7620 is een Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional-smartphone met een gewicht van 164 gram.

De Giorgio Armani B7620 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 119 x 58 x 16 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over een volledig QWERTY toetsenbord. Je kunt er dus op typen zoals op een computer.

De standbytijd bedraagt naar schatting 590 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • Volledig QWERTY toetsenbord
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Oud besturingssysteem: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Giorgio Armani B7620 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Giorgio Armani B7620 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 690 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.1 is een oude versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile 6.1 tot 6.5 overgegaan op Windows Phone 7.
In Windows Mobile 6.1 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Giorgio Armani B7620 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Giorgio Armani B7620 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Giorgio Armani B7620 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Giorgio Armani B7620 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Samsung Giorgio Armani B7620 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 267 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Giorgio Armani B7620
Heb je een vraag over de Samsung Giorgio Armani B7620 dan kun je deze hier stellen