Samsung Google Nexus S i9020

Samsung Google Nexus S i9020 35%
Google Nexus S i9020: Android 2.3, 5 megapixels, UMTS(3G)/HSUPA(3.75G), WiFi, BT, GPS, 4 inch

De Samsung Google Nexus S i9020 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Google Nexus S i9020:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Google Nexus S i9020 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Google Nexus S i9020.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Google Nexus S i9020 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Google Nexus S i9020 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 129 gram. De Samsung Google Nexus S i9020 wordt aangedreven door een Samsung S5PC111 Exynos 3110 chip met deze core verdeling 1,0 GHz Single-Core.

De Google Nexus S i9020 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 124 x 63 x 11 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 713 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • 3G, HSUPA ondersteuning voor snel internet
  • WiFi
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen uitbreidbaar geheugen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
  • Iets te dik met 11 millimeter
  • Geen FM-radio
  • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Google Nexus S i9020 ondersteunt diverse netwerken. Met de Google Nexus S i9020 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 840 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Google Nexus S i9020 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Google Nexus S i9020 is voorzien van een voicerecorder. We hebben geen verdere multimedia toepassingen gevondenDe Samsung Google Nexus S i9020 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4 inch touchscreen. De Samsung Google Nexus S i9020 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 800 pixels. Met 233 pixels per inch is dit HDPI/HiDPI (High density) scherm prima en goed leesbaar. Er zijn wel schermen met een grotere resolutie te koop.

Meer specificaties van de Samsung Google Nexus S i9020
Heb je een vraag over de Samsung Google Nexus S i9020 dan kun je deze hier stellen