Samsung I900 Omnia

Samsung Omnia i900 8GB 34%
I900 Omnia: Windows Mobile 6.1, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.2 inch

De Samsung I900 Omnia is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung I900 Omnia:

Voor het voordeligste aanbod Samsung I900 Omnia GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de I900 Omnia.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung I900 Omnia kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung I900 Omnia is een Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional-smartphone met een gewicht van 122 gram.

De I900 Omnia beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112 x 57 x 13 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung I900 Omnia ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de I900 Omnia kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 350 minuten.

Besturingssysteem

Windows Mobile 6.1 is een oude versie van Windows Mobile voor de GSM. Inmiddels is Windows Mobile 6.1 tot 6.5 overgegaan op Windows Phone 7.
In Windows Mobile 6.1 zitten onder andere deze functionaliteiten: e-mail, agenda, taken en contactpersonenlijst (Outlook/Exchange). Bekijken en bewerken van Word, Excel en PowerPoint bestanden.
Microsoft Pocket Internet Explorer,Windows Live Messenger Mobile en draadloze communicatie via wifi, bluetooth, infrarood en UMTS.
Windows Mobile 6.1

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung I900 Omnia heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de I900 Omnia is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De I900 Omnia is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung I900 Omnia beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,2 inch touchscreen. De Samsung I900 Omnia kan tot 256 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 400 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 146 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung I900 Omnia
Heb je een vraag over de Samsung I900 Omnia dan kun je deze hier stellen