Samsung Omnia W i8350

Samsung I8350 Omnia W Metallic Black 21%
Omnia W i8350: Windows Phone 7.5, 5 megapixel camera, 3G/HSPA+, Candybar formaat, WiFi, 3.7 inch, XHDPI scherm (252 ppi)

De Samsung Omnia W i8350 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Omnia W i8350:

De Samsung Omnia W i8350 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Omnia W i8350 is een Windows Phone 7.5 Mango-smartphone met een gewicht van 115 gram.

De Omnia W i8350 beschikt over een 5 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera
  • (Relatief) nieuw besturingssysteem: Windows Phone 7.5 Mango
  • 3G, HSPA+ ondersteuning voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi

Minpunten

  • Geheugen is niet uitbreidbaar of onbekend
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Omnia W i8350 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Omnia W i8350 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,7 inch touchscreen. De Samsung Omnia W i8350 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 800 x 480 pixels. Met 252 pixels per inch is dit XHDPI (eXtra High density) scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Windows Phone 7.5 (Mango) is de nieuwste versie van Windows Phone voor de GSM. In windows Windows Phone 7.5 (Mango) draait Windows Internet Explorer 9. Adobe Flash wordt bij de release nog niet ondersteund, ook zal Silverlight in de browser niet werken.
Windows Phone 7.5

Meer specificaties van de Samsung Omnia W i8350
Heb je een vraag over de Samsung Omnia W i8350 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel