Samsung Galaxy Ace S5830i

Samsung S5830i Galaxy Ace Ceramic White 32%
Galaxy Ace S5830i: Android 2.2, 4.9 megapixels, UMTS(3G)/HSDPA(3.5G), FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

Wil jij af en toe een foto maken, maar gebruik je deze alleen op je mobiel, dan is de Samsung Galaxy Ace S5830i een goed toestel voor jou. De Samsung Galaxy Ace S5830i is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.
Samsung De Samsung Galaxy Ace S5830i scoort 3.3 uit 5 gebaseerd op 2 beoordelingen. Wil je ook een beoordeling schrijven?

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Galaxy Ace S5830i:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Galaxy Ace S5830i GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Galaxy Ace S5830i.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Galaxy Ace S5830i kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Galaxy Ace S5830i is een Android 2.2 (Froyo)-smartphone met een gewicht van 113 gram. De Samsung Galaxy Ace S5830i wordt aangedreven door een Broadcom BCM21553 chip met deze core verdeling 833 MHz Single-Core.

De Galaxy Ace S5830i beschikt over een 4,9 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 112,4 x 59,9 x 11,5 millimeter. Het toestel kan wat dik zijn met deze afmetingen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 640 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 4,9 megapixel camera
  • 3G, HSDPA ondersteuning voor snel internet
  • FM-radio (Ja, met RDS)
  • WiFi
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
  • Iets te dik met 11.5 millimeter
  • De resolutie is niet zo hoog
  • Oud besturingssysteem: Android 2.2 (Froyo)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Galaxy Ace S5830i ondersteunt diverse netwerken. Met de Galaxy Ace S5830i kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 660 minuten.

Besturingssysteem


Android 2.2 (Froyo) is een oude versie van Android tot nu toe. Door Android heb je toegang tot de Market waarmee je talloze apps kunt downloaden.
Android 2.2

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Galaxy Ace S5830i heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 384 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Galaxy Ace S5830i is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Galaxy Ace S5830i is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Galaxy Ace S5830i beschikt over een ingebouwde 4,9 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Samsung Galaxy Ace S5830i kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 165 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Galaxy Ace S5830i
Heb je een vraag over de Samsung Galaxy Ace S5830i dan kun je deze hier stellen