Samsung Wave M S7250

Samsung Wave M S7250 Black 20%
Wave M S7250: Bada OS 2.0, 5 megapixel camera, 3G/HSDPA, Candybar formaat, WiFi, 3.65 inch

De Samsung Wave M S7250 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Wave M S7250:

De Samsung Wave M S7250 wordt binnenkort gelanceerd en daarom hebben wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Samsung Wave M S7250 is een Bada 2.0-smartphone met een gewicht van 121 gram.

De Wave M S7250 beschikt over een 5 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 480 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Wave M S7250 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz frequenties waarmee je gebruik kunt maken van mobiel internetten via HSDPA (iets sneller dan 3G). De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Wave M S7250 . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Wave M S7250 is geen probleem.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,65 inch touchscreen. De Samsung Wave M S7250 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 158 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Bada OS 2.0, een besturingssysteem dat door Samsung zelf is ontwikkeld. De visie van Bada ("oceaan" ih. koreaans) is "smartphone voor iedereen". Het belangrijkste doel van Bada is niet te concurreren met andere bestaande smartphone-platforms. Met high-end apparaten, zoals de Wave III komt Bada 2.0 echt tot leven en maakt volledig gebruik van de hardware voor de ultieme applicatie-ervaring. Extra (gratis) apps zijn verkrijgbaar via samsungapps.
Bada 2.0

Meer specificaties van de Samsung Wave M S7250
Heb je een vraag over de Samsung Wave M S7250 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel