Samsung Wave M S7250

Samsung Wave M S7250 Black 39%
Wave M S7250: Bada OS 2.0, 5 megapixels, 3G/HSDPA, Candybar formaat, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.65 inch

De Samsung Wave M S7250 is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Samsung.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Samsung Wave M S7250:

Voor het voordeligste aanbod Samsung Wave M S7250 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Samsung telefoons waaronder de Wave M S7250.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Samsung Wave M S7250 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Samsung Wave M S7250 is een Bada 2.0-smartphone met een gewicht van 121 gram.

De Wave M S7250 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 114 x 63 x 12 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 480 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
  • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
  • Candybar formaat
  • FM-radio (Stereo met RDS)
  • WiFi
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • De resolutie is niet zo hoog
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Samsung Wave M S7250 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Wave M S7250 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 473 minuten.

Besturingssysteem

Bada OS 2.0, een besturingssysteem dat door Samsung zelf is ontwikkeld. De visie van Bada ("oceaan" ih. koreaans) is "smartphone voor iedereen". Het belangrijkste doel van Bada is niet te concurreren met andere bestaande smartphone-platforms. Met high-end apparaten, zoals de Wave III komt Bada 2.0 echt tot leven en maakt volledig gebruik van de hardware voor de ultieme applicatie-ervaring. Extra (gratis) apps zijn verkrijgbaar via samsungapps.
Bada 2.0

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Samsung Wave M S7250 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Wave M S7250 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Wave M S7250 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Samsung Wave M S7250 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,65 inch touchscreen. De Samsung Wave M S7250 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 480 pixels. Dit MDPI (Medium density) scherm heeft een scherpte van 158 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Samsung Wave M S7250
Heb je een vraag over de Samsung Wave M S7250 dan kun je deze hier stellen