Seals TS3

Seals TS3 31%
Deze telefoon is niet op voorraad
TS3: Android 2.3, IP0, , Robuust, 5 megapixels, 3G/HSDPA, FM-radio, WiFi, BT, GPS, 3.5 inch

De Seals TS3 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Seals TS3:

Voor het voordeligste aanbod Seals TS3 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Seals telefoons waaronder de TS3.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Seals TS3 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Seals TS3 is een Android 2.3 (Gingerbread)-smartphone met een gewicht van 207 gram. De Seals TS3 wordt aangedreven door een ARM11 chip met deze core verdeling 650 MHz Single-Core.

De TS3 beschikt over een 5 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 125 x 65 x 17,4 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 100 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera en tweede 0,3 megapixel camera voor videobellen
 • UMTS/3G en HSDPA voor snel internet
 • Tough phone
 • FM-radio (ja met RDS)
 • WiFi
 • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

 • Dit is waarschijnlijk een import toestel, langere verzendtijd
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 512 MB opslagcapaciteit beschikbaar. Dit is kan snel leiden tot een volle telefoon.
 • De resolutie is niet zo hoog
 • Oud besturingssysteem: Android 2.3 (Gingerbread)
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Seals TS3 ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de TS3 kun je mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS(3G) ondersteuning. De snelheid van HSDPA is perfect voor gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van het normale WiFi thuis. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 120 minuten.

Besturingssysteem

Android 2.3 (Gingerbread) is een van de meestgebruikte versies tot nu toe. Het heeft een verfijnde gebruikersinterface, verbeterd zachte toetsenbord en copy / paste functies en verbeterde gaming performance ten opzichte van vorig versie.
Android 2.3

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Seals TS3 heeft deze geheugen specificaties: Deze telefoon heeft 512 MB werkgeheugen. . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de TS3 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De TS3 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Seals TS3 beschikt over een ingebouwde 5 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen. En of dat nog niet genoeg is kun je ook nog de tweede 0,3 megapixel camera gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 3,5 inch touchscreen. De Seals TS3 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 480 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 164 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Seals TS3
Heb je een vraag over de Seals TS3 dan kun je deze hier stellen