Siswoo Chocolate A4+ 8 GB

Siswoo Chocolate A4 plus 8 GB  () Black 52%
Deze telefoon is niet op voorraad
Chocolate A4+ 8 GB: Android 5.1, 5 megapixel camera, quad-core 64-bit, dun, HSDPA/4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, Dual SIM, 4.5 inch, HD scherm (244 ppi)

De Siswoo Chocolate A4+ 8 GB is gewoon een leuk mobieltje, sommige functionaliteiten zijn niet zo goed als van de wat duurdere modellen, maar als je deze niet nodig hebt ben je voordeliger af met deze Siswoo.

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Siswoo Chocolate A4+ 8 GB:

Wij hebben alle specificaties van de Siswoo Chocolate A4+ 8 GB je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Siswoo Chocolate A4+ 8 GB is een touchscreen telefoon met een gewicht van 138 gram. Met een dikte van 8.3 millimeter is het toestel niet te dik. Deze Siswoo wordt aangedreven door een MediaTek MT6735 64-bit chip met een 1,0 GHz Quad-Core 64-bit processor.

De Chocolate A4+ 8 GB beschikt over een 5 megapixel camera.

De standbytijd bedraagt naar schatting 350 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 5 megapixel camera en tweede 2 megapixel camera voor videobellen
  • Snelle 64-bit Quad-core processor
  • Niet te dik met 8.3 millimeter
  • HSDPA, LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 1800 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
  • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Siswoo Chocolate A4+ 8 GB ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Siswoo Chocolate A4+ 8 GB heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 32 GB (of dual sim). Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Chocolate A4+ 8 GB is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 8GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,5 inch touchscreen. De Siswoo Chocolate A4+ 8 GB kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 540 x 960 pixels. Met 244 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Siswoo Chocolate A4+ 8 GB
Heb je een vraag over de Siswoo Chocolate A4+ 8 GB dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel