Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM

Siswoo i8 Panther 32 GB  () Dual-SIM Black 72%
Deze telefoon is niet op voorraad
i8 Panther 32 GB Dual-SIM: Android 5.1, 12.8 megapixel camera, quad-core, dun, HSDPA/4G+ (tot 300 Mbit/s), 3GB RAM, Dual SIM, 4.7 inch, HD scherm (312 ppi)

De i8 Panther 32 GB Dual-SIM is een mobiele telefoon uit de middenklasse.
Met deze telefoon kun je aardig uit de voeten. Heb je de knoop doorgehakt en wil je deze Siswoo in je handen kunt houden? Neem dan snel eens een kijkje bij de abonnementen of losse toestellen en zoek het abonnement uit wat bij je past!

Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM:

Wil je meer weten over de Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM is een touchscreen telefoon met een gewicht van 130 gram. Met een dikte van 7.2 millimeter is het toestel niet te dik. De Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM wordt aangedreven door een MediaTek MT6752 64-bit chip met een 1,7 GHz Quad-Core processor.

De i8 Panther 32 GB Dual-SIM beschikt over een 12,8 megapixel camera. Dit aantal megapixels is meer dan genoeg om mooie foto's mee af te drukken op canvas of om flink op in te zoomen voor details. De selfiecamera van 8 megapixel kun je ook gebruiken voor bijvoorbeeld videobellen.

De standbytijd bedraagt naar schatting 300 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • 12,8 megapixel camera en tweede 8 megapixel camera voor videobellen
  • Quad-core processor
  • Niet te dik met 7.2 millimeter
  • HSDPA, LTE (4G) en LTE-A(4G+) ondersteuning voor supersnel internet
  • Voldoende werkgeheugen (3 GB)
  • Dual SIM

Minpunten

  • Met een 2000 mAh accu moet je wellicht tussendoor opladen
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM ondersteunt frequenties van internationale netwerken waarmee je gebruik kunt maken van het allersnelste 4G+ netwerk.De snelheid van 4G+ is perfect voor onderweg video kijken via je het mobiele netwerk waarbij de snelheid vaak nog hoger ligt dan de WiFi verbinding thuis. Kies bij dit toestel een flink data pakket. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.
Deze telefoon is een dual sim / duo sim toestel, je kunt er dus twee simkaarten in kwijt.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM heeft 3072 MB werkgeheugen (3 GB). Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 64GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de i8 Panther 32 GB Dual-SIM is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 32GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 4,7 inch touchscreen. De Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 720 x 1280 pixels. Met 312 pixels per inch is dit HD scherm scherp en goed leesbaar op 30 cm afstand. Ook kost het minder moeite om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 5.1 (Lollipop) is een update van de initiele Lollipop versie. Deze omvat kleine wijzigingen in de prestaties en bugfixes
Android 5.1

Meer specificaties van de Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM
Heb je een vraag over de Siswoo i8 Panther 32 GB Dual-SIM dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel