Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2

Sonim ECOM INSTRUMENTS ECOM Ex-Handy 209 Zone 2 47%
Deze telefoon is niet op voorraad
ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2: Android 4.4, IP68, Stofdicht en zeer waterdicht, Robuust, ATEX Z2/22, 5 megapixel camera, quad-core, 4G (tot 150 Mbit/s), 1GB RAM, 4800 mAh, WiFi, 2.6 inch

De Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2:

Wil je meer weten over de Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2? Wij alvast alle specificaties voor je uitgezocht en hieronder neergezet.

De Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2 is een candybar telefoon met een gewicht van 330 gram. Deze Sonim wordt aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 400 MSM8926 chip met een 1,2 GHz Quad-Core processor.

De ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2 beschikt over een 5 megapixel camera. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1000 uur. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

 • 5 megapixel camera
 • Quad-core processor
 • LTE(4G) ondersteuning voor supersnel internet
 • Tough phone
 • Met een 4800 mAh accu zit je niet snel zonder stroom
 • WiFi

Minpunten

 • Geen uitbreidbaar geheugen
 • Wat zwaar om lang mee te bellen
 • Weinig werkgeheugen voor een Android systeem
 • Er is 4 GB opslagcapaciteit beschikbaar. Voor sommige gebruikers is dat te weinig om veel apps op te slaan.
 • *Tenzij apps te verplaatsen zijn naar de SD kaart
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2 ondersteunt diverse netwerken. waarmee je gebruik kunt maken van van het sneller 4G netwek. De snelheid van 4G is perfect voor intensief gebruik van internet onderweg waarbij de snelheid niet veel verschilt van thuis. Let er wel op dat het erg snel is en je niet een te klein data abonnement afsluit, want je vliegt er zo doorheen. Thuis of op kantoor kun je de internet gebruiken via het ondersteunde WiFi.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

heeft 1024 MB werkgeheugen (1 GB)Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2 is geen probleem.

Maak je veel foto's en video's? Dan is de opslag van 4GB minder geschikt. Het kan zijn dat na verloop van tijd je de telefoon even op moet schonen. Verder zijn er uiteraard nog mogelijkheden om de opslag uit te breiden in de cloud zoals bijvoorbeeld met Google Drive of Dropbox.

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2,6 inch touchscreen. De Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2 kan tot 16 miljoen kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 320 x 432 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 206 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Besturingssysteem

Android 4.4 KitKat, aangekondigd eind september 2013 is de voorlaatste versie van het populaire Android OS. Je moet deze versie echt zien als een kleine update van de vorige versie en bevat hier en daar wat verbeteringen in het gebruik.
Vooral Google Now heeft een prominentere rol op het toestel. Dit geeft je de mogelijkheid om snel de route op te zoeken als je een afspraak in de agenda hebt staan. Of geeft de tijden weer als je bij het station staat. Daarnaast zijn SMS en MMS ondergebracht in Hangouts.
Android 4.4 Kitkat

Meer specificaties van de Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2
Heb je een vraag over de Sonim ECOM Ex-Handy 209 ATEX Zone 2 dan kun je deze hier stellen
Meer informatie over dit toestel