Sonim Land Rover S1

Sonim Land Rover S1 Black 4%
Deze telefoon is niet op voorraad
Land Rover S1: IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, FM-radio, BT, GPS

De Sonim Land Rover S1 is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sonim Land Rover S1:

Voor het voordeligste aanbod Sonim Land Rover S1 GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sonim telefoons waaronder de Land Rover S1.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sonim Land Rover S1 kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sonim Land Rover S1 is een candybar telefoon met een gewicht van 140 gram.

De Land Rover S1 beschikt over een 2 megapixel camera.

De afmetingen van de telefoon zijn 119 x 56 x 25 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 1500 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Tough phone
  • MIL-810F-certificering
  • FM-radio
  • Goede batterijduur

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Geen 3G/HSDPA ondersteuning
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sonim Land Rover S1 ondersteunt 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de Land Rover S1 kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1080 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sonim Land Rover S1 heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: 1. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de Land Rover S1 is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

De Land Rover S1 is voorzien van een voicerecorder. Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. De Sonim Land Rover S1 beschikt over een ingebouwde 2 megapixel camera, waar je ook video's mee kan opnemen.

Scherm & bediening

De Sonim Land Rover S1 kan tot 65 duizend kleuren vertonen. Dit scherm heeft een resolutie van 176 x 220 pixels.

Meer specificaties van de Sonim Land Rover S1
Heb je een vraag over de Sonim Land Rover S1 dan kun je deze hier stellen