Sonim XP1301 Core NFC

Sonim XP1301 Core NFC Black 5%
Deze telefoon is niet op voorraad
XP1301 Core NFC: IP67, Stofdicht en waterdicht, Robuust, FM-radio, BT, GPS, 2 inch

De Sonim XP1301 Core NFC is geschikt voor de meest extreme omgevingen. Deze "rugged" phone is uitermate geschikt voor actieve outdoor mensen, en voor mensen in de bouw of transport. Ze kunnnen tegen een stootje en zijn niet vatbaar voor stof.


Meer robuste toestellen bekijken?
Totaal:
Camera megapixels:
Scherm:
Snelheid:
Besturingssysteem:
Geheugen:

Beschrijving van de Sonim XP1301 Core NFC:

Voor het voordeligste aanbod Sonim XP1301 Core NFC GSMs kun je hier terecht!
Mobiele-GSM heeft een uitgebreide verzameling van Sonim telefoons waaronder de XP1301 Core NFC.

We hebben hieronder voor jou alle belangrijke specificaties neergezet zodat je gemakkelijk de mogelijkheden van de Sonim XP1301 Core NFC kunt overzien.

Apparaat & afmetingen

De Sonim XP1301 Core NFC is een candybar telefoon met een gewicht van 190 gram.

De afmetingen van de telefoon zijn 126 x 60 x 25 millimeter. Verder beschikt deze telefoon over toetsen om gemakkelijk te SMS'en. Het gaat wel vaak ten koste van de schermgrootte.

De standbytijd bedraagt naar schatting 800 uur.
We geven altijd een schatting aan omdat deze waarde vaak door de fabrikant wordt aangeleverd en is getest onder optimale omstandigheden, waarbij verbindingen vaak uit staan. Hou er dus rekening mee dat deze tijd minder is dan vermeldt. Lees ook hoe je langer met je batterij doet.

Pluspunten

  • Tough phone
  • IP67-certificering
  • Stofdicht en beschermd tegen onderdompelingen tot 1m diep voor 30 minuten
  • FM-radio
  • Goede batterijduur
  • Batterij kan langer meegaan dan bij toestellen met hoge resolutie schermen

Minpunten

  • Geen smartphone, minder updates en vaak geen app store of market
  • Wat zwaar om lang mee te bellen
  • Er zijn toestellen met een hogere resolutie
Bekijk alle specificaties

Bel- & datafuncties

De Sonim XP1301 Core NFC ondersteunt 850, 900, 1800, 1900 Mhz netwerken. Met de XP1301 Core NFC kun je verbinding maken met internet via GSM 2G. Dit is gelijk aan inbellen en niet zo snel als 3G/HSDPA. De opgegeven spreektijd bedraagt ongeveer 1200 minuten.

Geheugen en aansluitmogelijkheden

De Sonim XP1301 Core NFC heeft deze geheugen specificaties: . Uitbreidbaar geheugen: microSD tot 16 GB. Er is een USB aansluiting aanwezig, je kan hiermee data uitwisselen met je PC of laptop of je toestel mee opladen, soms heb je voor data uitwisseling drivers of aparte software nodig. Heb je deze niet, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Bluetooth headsets of carkits aansluiten op de XP1301 Core NFC is geen probleem. Verder is er GPS ingebouwd om exact te bepalen waar je bent.

Multimedia

Hiernaast is er ook een FM radio ingebouwd waarmee de gangbare radiozenders zijn te ontvangen. Je dient hiervoor ook de hoofdtelefoon aan te sluiten, deze wordt als antenne gebruikt. .

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats via het 2 inch touchscreen. Dit scherm heeft een resolutie van 240 x 320 pixels. Dit TVDPI (Medium High density) scherm heeft een scherpte van 200 pixels per inch, wat het minder geschikt maakt om er lang naar te kijken.

Meer specificaties van de Sonim XP1301 Core NFC
Heb je een vraag over de Sonim XP1301 Core NFC dan kun je deze hier stellen